Opleiding en training

ME-TA verzorgt reeds meer dan 15 jaar opleidingen over Health Technology Assessment (HTA) en economische evaluaties, zowel op nationaal alsook op internationaal niveau (ondermeer voor de Europese Commissie (Brussel) en internationale HTA instellingen).

 

Naar jaarlijkse gewoonte worden er 3-daagse opleidingen georganiseerd. Deze interessante en interactieve opleiding wordt gegeven aan een groep van maximum 20 deelnemers. Onze opleidingen kunnen ook worden aangepast aan de wensen van de (non-profit) opdrachtgever. Gelieve contact op te nemen voor verdere informatie (mattias.neyt@me-ta.eu).


U kunt zich inschrijven voor de volgende cursussen: 3-daagse opleiding: "Economische evaluaties van medische interventies: doelgerichte opleiding voor onderzoekers, evaluatoren en doe-het-zelvers"

Leuven: 20-22 september 2023 - VOLZET

Leuven: 18-20 september 2024 (klik hier voor de brochure) - Nog een beperkt aantal vrije plaatsen

Sint-Martens-Latem: 26-28 maart 2025 (klik hier voor de brochure) - Nieuwe sessie - inschrijvingen open


Opmerking: Indien de volledige opleiding vanwege Covid-19 of een andere reden niet kan doorgaan, dan wordt het volledige inschrijvingsbedrag terugbetaald of is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een volgende opleiding.

De opleiding werd heel positief geëvalueerd door voorgaande deelnemers: